Mejrovo Walter Scott 2

Jak to všechno začalo:

Známý mě volal jak to vypadá s autem a jestli to je špatný, že ví o někom kdo prodává zase Š 110L. Jel jsem se podívat na místo kde parkovala a řek jsem si, že by nebyla špatná. Luky a Ogi vzali k večeru auta a jako tajná výprava jsme jeli na šmírink. Shodli jsme se na tom, že je dobrá. Měněné blatníky, bohužel již opět zrezlé (nové jsem dostal jako bonus), ale jinak skelet a to všechno okolo je v super stavu. Domluvil jsem se tedy s majitelem, projel jsem se s ní a ještě ten den jsme si plácli.

 

Hned jak jsem si jí přivez domů, tak jsem přehodil kola z té bourané a vyměnil jsem spoustu dalších věcí. Dalo by se říct, že všechno co za něco stálo nebo bylo v lepším stavu jsem přeházel.

 

Hlavní cíl byl stihnout Běšiny - Podzim 2005, což se také podařilo. Zúčastnil jsem se i závodu o pohár Skodateamu. Navigoval mě Ogi a obsadili jsme spolu pro nás krásné osmé místo ve skupině. Při pohledu na vozy našich konkurentů ve skupině N1 jsme byly opravdu s výsledkem velice spokojení. Vždyť to auto ještě před měsícem sloužilo jen k dopravě do práce a z práce. Na dobrém umístění se podepsal také Ogi, který mě udržoval v dobré náladě a také skvěle navigoval a to hlavně na přejezdech (ztratili jsme se pouze 3x :o)

    

Takže autíčko už nemam, prodal sem ho. I když to bylo těžké rozhodnutí. Dokonce sem přešel na jinou značku, ale srdcem sem stále škodovák.

Mejra a Renda Nový stroj spolu s kamarády Asi zamilovaný Moje nová MZta